ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 30 січня 2013 р.

30.01.2013р. Б. / Хорватська Гельсінська Спілка виразила занепокоєння нападами на Церкву, вірних і Джудіт Рісмен


Хорватська Гельсінська спілка (ХГС) у своїй заяві виразила занепокоєння поведінкою теперішньої хорватської влади та ліберальних хорватських ЗМІ, як рівно ж і поведінкою ректора Факультету політичних наук Загребського університету.
 
«Сьогодні ми стикаємося з новими прикладами самовдоволеного монополізму, який особливо виразно виступив у двох останніх випадках» - йдеться в заяві. ХГС має на увазі образливі плакати, які зображали Богородиці у лесбійських обіймах та дикунські нападки на пані Джудіт Рісмен.
 
«Представники монополістської ідеології, які захопили вплив у більшій частині хорватських ЗМІ, недавно розпочали кампанію проти заборони образливого для релігійних людей плакату. Ця кампанія була спрямована проти загребського мера Мілана Бандіча та Католицької Церкви… Цей  плакат надруковано за гроші податків зібраних і з громадян-вірних, тому виникає запитання моральності використання їхніх грошей на образу їхніх релігійних почуттів.» - йдеться в заяві ХГС.
 
ХГС також задається питанням, якою би була реакція ліберальних кіл, якби спірний плакат зображав, наприклад, лесбійські обійми скажімо двох міністрів-жінок у діючому уряді.
 
«Виражаємо величезне занепокоєння цькуванням американського науковця Джудіт Рісмен… Раптом мракобісні члени хорватського парламенту стають науково й інтелектуально здатними оцінювати чиїсь науковий доробок, право й придатність виступати перед іншими фракціями хорватського парламенту, керуючись при цьому виключно забаганками власної ідеології. Ми також шоковані провінційністю антисемітизму хорватських лібералів, який американську єврейку, більша частина чиїх родичів загинула в Авшвіці, звинувачує в заперечені Голокосту і то устами Соціал-демократичної партії та ліберального часопису «Jutarnjі list». Цікаво зазначити, що такого за панею Джудіт Рісмен не помітили, ані в Ізраїлі, який вона часто відвідує і де мешкає її дочка та внуки, ані в Університетах Єрусалиму, Хайфи і Тель-Авіву де вона викладає. Жахає факт, що ця «антисемітка» має відкриті двері в американському Конгресі та на наради американських міністрів, так і «не досягнула» рівня, який би задовільнив неокомуністичних талабанів хорватського парламенту…
 
ХГС в особливіший спосіб шокована подіями, що відбулись на Факультеті політичних наук Загребського університету 29 січня цього року, де пані Джудіт Рісман прилюдно звинуватили у антисемітизмі. Факультет перетворив її виклади у класичне, добре зрежисоване цькування, яке кульмінував виступ декана цього факультету Ненада Закошека, який в манірах печерного примітивізму, нахабно перервав свою ж гостю, щоб відчитати їй  «мораль», що його студентам промили мізки не комуністи, а Католицька Церква. Жахає і те, що більшість хорватських ЗМІ стараються приховати ці нахабні звинувачення на адресу пані Джудіт Рісмен та Католицької Церкви. Тому не потрібно дивуватися, що пані Рісмен заявила, що ще ніколи не бачила стільки комуністичних bully (bully – начальники, які знущаються над слабшими і беззахисними )» - йдеться в заяві Хорватської Гельсінської Спілки

За матеріалами: http://hho.hr

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: