ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 29 січня 2013 р.

29.01.2013р. Б. / Українці витрачають на хабарі до 10 мільйонів гривень щодня


 
Щодня від 3 до 10 мільйонів гривень українці витрачають на хабарі. Найбільше платять за своїх дітей у школах, дитячих садках та лікарнях.

Таку статистику зібрали громадські активісти в рамках проекту під назвою - «Я дала хабар за свою дитину». Вони впродовж 8 місяців приймали звернення українців про хабарі. 

Найчастіше українці нелегально платять за пологи чи операції, влаштування дитини в дитячий садок чи навіть просто людське ставлення. 

Зокрема найбільша заявлена сума хабара склала 8 тисяч гривень за влаштування дитини до першого класу Київського ліцею, а найменша - 50 гривень щомісяця «за людське ставлення до дитини» в столичному дитячому садочку. 

До того ж, як порахували в міжнародній агенції «Transparency International», справи з корупцією в Україні гіршають. За рік країна втратила одну сходинку в корупційному рейтингові. І нині українців мають за більших хабарників, ніж росіян, ба навіть кенійців, пакистанців і нігерійців. 

За матеріалами: СТБ

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: