ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 1 січня 2013 р.

01.01.2013р. Б. / 13 січня Парижем пройде велика маніфестація проти легалізації гомосоюзів


Глава Конференції католицьких єпископів Франції, кардинал Андре Вен-Труа, не виключає, що виступить перед учасниками запланованої на 13 січня в Парижі великої маніфестації проти урядового проекту легалізації гомосексуальних союзів. Він водночас зазначив, що з огляду на виконувану ним функцію, не зможе брати участь в поході демонстрантів.

Митрополит Парижу визнав, що очікував того, що членам правлячої Соціалістичної Партії буде замало подружжя одностатевих пар і їх права усиновлювати дітей, що передбачає проект, що очікує на розгляд Народного Згромадження. Саме тому його не дивує поправка до проекту, що дає цим парам можливість зачати дітей з допомогою методу in vitro, що у випадку гомосексуальних чоловічих пар означає використання сурогатної матері.

Деякі французькі єпископи закликали священиків в рамках парафіяльних оголошень оголосити про заплановану маніфестацію. Кілька з них навіть планують взяти в ній безпосередню участь. Кілька парафій, що знаходяться далеко від Парижу організовують транспорт для осіб, які хотіли б взяти участь у демонстрації в столиці Франції.

Крім Католицької Церкви до участі у маніфестації своїх вірних закликали також Національна рада євангельських християн Франції та Протестантські сімейні асоціації.

Слід зазначити, що соціалістичний уряд прагне серед іншого вписати до цивільного кодексу визначення подружжя в такий спосіб: "Подружжя складають дві особи різної або однієї статі". Таким чином без жодної іншої зміни законодавства, одностатеві союзи отримали б ті самі права, наприклад, стосовно усиновлення дітей, що і традиційне подружжя. Відповідно надалі з кодексу усуваються слова "чоловік" і "дружина", і їх заміняє слово "подруг", а слова "батько" і "мати" – словом "батьки" чи "один з батьків". Проти урядової пропозиції ще від жовтня на вулицях Франції виступило вже понад 300 тисяч французів. З метою скоординувати ці зусилля був створений колектив "Le Manif Pour Tous" ,що запрошує на "першу велику національну мобілізацію" – велику демонстрацію, котра пройде 13.01.2013 р. в Парижі. Спротив т.зв. подружжю для всіх поєднав християн, євреїв і мусульман країни.

За матеріалами wiara.pl


Джерело:   Воїни Христа Царя

1 коментар:

Unknown сказав...

НІ! - ГРІХУ СОДОМІЇ, ПІДАРАСІВ - НА ПАЛІ!