ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 22 січня 2013 р.

22.01.2013р. Б. / Вчені оприлюднили шокуючу статистику про виховання дітей у гомосексуальних «сім’ях»


 
Нові дослідження показали, що сім’ї одностатевих пар є небезпечним місцем для дітей. Дослідження американського соціолога Марка Реґнеруса з Остонського Університету (США), в якому взяла участь найбільша на даний момент для подібних досліджень кількість учасників – 3000 респондентів, показало жахливі реалії дітей, яких виховували одностатеві пари. 
 
Це перше дослідження такого типу, оскільки воно в основному опиралося на вже дорослих людей, яких в дитинстві виховували одностатеві пари. 

12% дітей одностатевих пар планували самогубство (серед дітей, які виховувались у нормальних гетеросексуальних сім’ях цей відсоток становить 5%), у дорослому віці вихованці одностатевих пар більш схильні до шлюбної невірності – 40%, у порівнянні до 13% вихованих у нормальній сім’ї. Вихованці одностатевих шлюбів переважають серед безробітних 28% у відношенні до 8% вихідців з нормальних сімей. Також уже в дитячому віці діти з одностатевих пар змушені набагато частіше звертатися до психотерапевтів, на відміну від своїх однолітків з нормальних сімей, – 19%, у порівнянні до 8% дітей з гетеросексуальних сімей. 

І чи не найбільш шокуючі дані: 40% вихованців одностатевих пар були заражені венеричним захворюванням, чи є такими на даний момент, в той же ж час їхні однолітки з гетеросексуальних сімей становлять набагато нижчий відсоток – 8%. 

ЛГБТ організації США підняли велику кампанію проти оприлюднених у червні минулого року результатів Реґнерусового дослідження, вимагаючи серед іншого його відставки в Університеті. Цими днями Остінський Університет оприлюднив результати внутрішнього розслідування з питання науковості Реґнерусових результатів. 

«Університет Техасу в Остіні підтверджує, що не проводить службового розслідування у зв’язку з заявами про науковий обман проти професора Марка Реґнеруса. Згідно з нашими даними, не існує жодних доказів для провадження службового розслідування, тому цей випадок Університет вважає завершеним. Внутрішнє розслідування, проведене Університетом, визнало ці дослідження науково легітимними», - йдеться в заяві. 

Університет в Остіні входить в сотню найпрестижніших світових наукових закладів. У цьому рейтингу він знаходиться на 67 місці. Внутрішнє розслідування проводило 18 університетських професорів з Університету Байлор. А науковість результатів, отриманих Реґнерусом, підтримали і чисельні психологи та психіатри США. 


За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: