ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 15 січня 2013 р.

15.01.2013р. Б. / Єгипетський імам закликає християнських жінок одягнути хіджаби, щоб їх не зґвалтували на вулиці



 
Ісламський богослов Хішам аль-Ашрі виступив на єгипетському телебаченні із закликом одягти на жінок-християнок хіджаби і створити в країні релігійну поліцію.
 
«Мене якось запитали: якби я прийшов до влади, то дозволив би я християнським жінкам ходити без хіджабу? І я відповів: якщо вони хочуть, щоб їх зґвалтували на вулиці, то вони можуть ходити і без нього», - заявив Хішам аль-Ашрі у своєму виступі на єгипетському телеканалі «Аль-Нахар». 

При цьому проповідник сказав, що «для того, щоб Єгипет став повністю ісламською державою, необхідно заборонити алкоголь, а всі жінки мають носити мусульманські хустки». 

В умовах економічного спаду і зростання цін на продовольство мусульмани, християни та інші члени єгипетського суспільства стурбовані тим, що їхня знову проявлена політична свобода може бути використана радикальними ісламістами, які прагнуть нав’язати свої погляди всім громадянам Єгипту. 

За матеріалами: Коментарі 

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: