ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 5 січня 2013 р.

05.01.2013р. Б. / Хорватський єпископ: В Хорватії відбувається одна з битв за встановлення нового світового порядку


В інтерв’ю щоденній газеті «Večernji list» єпископ Ґоспічсько-сенський Преосвященний Владика Міле Боґовіч назвав боротьбу хорватських католиків проти накидання гіперліберальних модулів предмету «Медичне виховання» однією з битв війни лібералів за встановлення так званого нового світового порядку, в якому не передбачається місця для християнства.
 
Владика Боґовіч також розповів, що теперішня хорватська влада взагалі відмовилась від можливого компромісу між Церквою і державою стосовно питання впровадження спірних модулів. Як повідомив Владика, якби Уряд прийняв делегацію Хорватської єпископської конференції та розпочав демократичний діалог з хорватським суспільством у цьому питанні, дискусія би не переросла у суспільний конфлікт, який лихоманить тепер Хорватію.
 
На думку Владики, поведінка теперішньої хорватської влади вказує на встановлення в Хорватії тоталітарної диктатури релятивізму. Також Владика висловив переконання, що через насильницьке накидання нововведень робиться спроба ментальних комуністів перебудувати хорватське суспільство, щоб зробити його готовим до прийняття узаконення так званих «шлюбів» гомосексуалістів, а також розбещення суспільної моралі, що своєю кінцевою метою має руйнацію традиційної сім’ї.

За матеріалами www.hkv.hr

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: