ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 23 січня 2013 р.

23.01.2013р. Б. / У Львові боротимуться з хамством


Навесні у Львові розпочнеться соціальна кампанія проти хамства. Зокрема, у місті розмістять білборди та транслюватимуть відеоролик.
 
Організатором кампанії виступило об’єднання «Самопоміч». Про деталі заходу розповіла 23 січня на прес-конференції керівник об'єднання Наталія Міхнова. 

«Обов’язково буде вказано номер «гарячої лінії», електронної скриньки, можливість залишити інформацію на сайті. Адже є люди, які захочуть залишитися анонімними стукачами. Загалом, «гаряча лінія» працює і зараз. Також інформацію про випадки хамства люди можуть залишати через сайт «Самопомочі». Це достатньо ефективно, бо такі випадки ми зможемо оперативно донести до рівня найвищої влади», - пояснила Наталія Міхнова. 

Зокрема, таку інформацію передаватимуть на апаратну нараду до мера. 

«Такі випадки є не менш важливі, ніж не відремонтована сходова клітинка чи незалатаний дах… Ми не хочемо повчанням займатися чи моралізаторством. Людина мусить сама задуматися. Вплив Церкви може бути корисний тут», - додала Міхнова. 

Найбільшими порушеннями з боку водіїв міських автобусів у Львові є недотримання графіку руху, хамське поводження з пасажирами. 

До того ж, згідно з соцопитуваннями ГО «Наше право», 30,4% львів’ян підтверджують, що водії автобусів, якими вони користуються, курять за кермом. Ще 16,3% респондентів підтвердили, що чули від водіїв ненормативну лексику щодо пасажирів.У Львові боротимуться з хамством...

За матеріалами: zaxid.net 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: