ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 24 січня 2013 р.

24.01.2013р. Б. / Тема релігії в центрі уваги Всесвітнього економічного форуму в Давосі


23 січня в Давосі відкрився Всесвітній економічний форум, на який з'їхалися провідні світові політики та економісти. На нинішньому форумі, як зауважують експерти, крім традиційних тем, буде звернена увага на релігійну складову політико-економічного життя. Тіффані Місраі, аналітик Глобальної ради на Всесвітньому економічному форумі, помістила на його офіційному сайті своє бачення місця віри і релігії в сучасних політиці та економіці. "Враховуючи важливість віри та релігії в політичних, економічних і соціальних подіях у всьому світі, я не думаю, що ми можемо заплющувати очі на релігію, навіть якщо це незручна тема для обговорення", - написала вона. "Релігія як і раніше відіграє центральну роль, (...) дослідження показують, що 80% жителів світу пов'язані з релігією. Таким чином, релігійні громади є потужним двигуном для трансформацій ", - додала міжнародний аналітик.
 
Однією з цілей нинішнього форуму в Давосі його співробітниця вважає, пошук шляхів "примирення тенденцій розвитку суспільства з релігійними переконаннями". "Може релігійні установи як і раніше відіграють важливу роль у вихованні толерантності та цінностей у суспільстві в XXI-му столітті?", - Задає риторичне питання скептикам одна з організаторів Всесвітнього економічного форуму.
 
В рамках заходу 25 січня пройде відкрите обговорення теми ролі релігії в сучасному політичному й економічному житті.

За матеріалами http://be.radiovaticana.va

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: