ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 14 січня 2013 р.

14.01.2013р. Б. / Багатотисячний марш в Парижі на захист традиційної сім’ї


В неділю 13 січня в Парижі відбувся багатотисячний марш протесту на захист традиційної сім’ї. Учасники протестували проти планів французького уряду  легалізувати одностатеві «шлюби» і дозволити таким парам усиновлювати дітей.
 
Марш розпочався зі зборів учасників в різних кутках французької столиці. Трьома колонами протестувальники пройшлися вулицями Парижа і зустрілися біля Ейфелевої вежі. Поліція очікувала від 150 до 300 тис. учасників,але людей прийшло значно більше – більш ніж 800 тисяч.
 
Учасники маршу збирали підписи під петицією з вимогою винесення планів французького уряду стосовно одностатевих пар на загальнонаціональний референдум. За французьким законодавством досить 100 тис. підписів. Учасники зібрали значно більше. Тому тепер французький уряд буде зобов’язаний винести це питання на загальнонаціональний референдум.
 
Попередній марш-протест проти легалізації одностатевих «шлюбів» зібрав значно менше учасників – 200 тисяч.

За матеріалами www.bitno.net
 
Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: