ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 28 січня 2013 р.

28.01.2013р. Б. / Ватикан подав заявку на придбання домену Catholic в інтернеті


Ватикан знаходиться на півдорозі до того, щоб отримати контроль над новим інтернет-доменом catholic, який буде працювати нарівні з уже відомими com, org, net.
 
Міжнародна некомерційна організація ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), яка координує розподіл доменних імен і адрес в інтернеті по всьому світу, оприлюднила список заявок на нові домени верхнього рівня і оголосила про створення доменного імені Catholic.

У випадку отримання цього доменного імені Ватикан міг би забезпечити достовірність подання в інтернеті римо-католицьких організацій, через використання оригінального доменного імені.

Секретар Папської ради з питань масових комунікацій монс. Поль Тай заявив, що заявка «є визнанням того, наскільки важливий для Церкви цифровий простір».
 
«Кожен, хто здійснює пошук в інтернеті, буде бачити, що представлені ресурси є справжніми інформаційними порталами Католицької Церкви», - сказав представник Святого Престолу. Він також зазначив, що додавання нового доменного імені більш високого рівня дозволить підвищити швидкість он-лайн пошуку.
 
Наразі заявка на створення доменного імені Catholic латинськими літерами знаходитися на 1366-му місці, і може знадобитися кілька місяців, перш ніж вона буде затверджена.
 
За матеріалами: katolik.ru 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: