ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 11 січня 2013 р.

11.01.2013р. Б. / Колишній міністр оборони Великої Британії Ліам Фокс гостро розкритикував плани уряду дозволити одностатеві «шлюби»


Як повідомляє українська служба ВВС, колишній міністр оборони Великої Британії Ліам Фокс виступив з різкою критикою планів свого однопартійця, прем'єр-міністра Девіда Камерона провести закон, що дозволяє одностатеві шлюби.
 
У листі до своїх виборців, стурбованих ліберальною ініціативою, впливовий консерватор фактично звинуватив прем'єр-міністра в маніпулюванні громадською свідомістю, так званому "соціальному інжинірингу". Пан Фокс стверджує, що план прем'єра є "непродуманим і неконституційним" і призведе до розколу в суспільстві.
 
Він побоюється, що, якщо закон прирівняє одностатеві шлюби до традиційних, європейські суди можуть змусити Церкву Англії вінчати гомосексуалів, а це навряд чи сподобається виборцям. На думку колишнього міністра, ініціатива прем'єра призведе до "відчуження багатьох вірних і навіть довічних прихильників Консервативної партії".


Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: