ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 2 січня 2013 р.

02.01.2013р. Б. / Кардинал Йосип Бозаніч: накидання лібералізму у хорватських школах є загрозою для миру в Хорватії


Загребський Архиєпископ і митрополит кардинал Йосип Бозаніч в часі проповіді на свято Марії Богородиці 1 січня, відправляючи Службу Божу у Загребській Архикатедрі, гостро розкритикував поведінку теперішньої влади Хорватії.
 
Кардинал звернув увагу на небезпеку виникнення у школярів моральної шизофренії, якщо продовжиться накидання гіперліберальних принципів у предметі «Медичне виховання», оскільки більшість хорватів є католиками і відповідно виховують своїх дітей, а школа на даний момент пропонує цілковито протилежні  речі.
 
«Як Церква вважаємо, що єдиним шляхом вирішення цієї проблеми є демократичний діалог, в якому держава зобов’язана дослухатись до думки батьків і шанувати їхні переконання, адже це гарантовано документами міжнародного права, які підписала наша держава. На випробування поставлено демократичність хорватського суспільства, і ця проблема є загрозою для миру в нашій Батьківщині», - підсумував кардинал свою проповідь.

За матеріалами www.glas-koncila.hr

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів: