ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 3 січня 2013 р.

03.01.2013р. Б. / Папа через Твіттер закликав віруючих довіряти Богу



 
Після першої в цьому році загальній аудієнції 2 січня Бенедикт XVI помістив черговий запис у своєму мікроблозі в Твіттері:
 
«Якщо ми повністю довіримося Господу, все змінюється. Ми - діти єдиного Отця, який любить нас і ніколи не залишить!»,- запевнив Папа своїх читачів у соціальній мережі. Як і раніше, Святіший Отець помістив своє повідомлення на восьми мовах: німецькою, італійською, польською, англійською, французькою, португальською, арабською та іспанською.

1 січня, вітаючи жителів «цифрового континенту» з 2013 роком, Папа написав: «Нехай Господь вас благословить і захистить в новому році».

Нагадаємо, свій перший твіт Папа (тепер також відомий як @Pontifex) написав 12 грудня 2012 року.  Наступного дня у нього було вже понад 1.5 млн. фоловерів.


За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:      КРЕДО

Немає коментарів: