ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 10 січня 2013 р.

10.01.2013р. Б. / У Британії відкрилася перша «церква для атеїстів»


«Церква для атеїстів» відкрилася у Лондоні. Перша атеїстична «меса» відбулась 6 січня у колишньому християнському храмі в Лондоні.
 
Виставу провели 2 англійських коміка: Сендерсон Джонс і Піппа Евенс. Пародія на Месу зібрала близько 200 глядачів, повідомляє портал Periodista Digital. 

Видання повідомляли, що у блюзнірській «месі» взяли участь не тільки невіруючі, але й особи, які розчарувалися у своїх релігіях -  юдей і католичка. 

Нове об'єднання назвали «Асамблея Воскресіння». Воно позиціонує себе як «Перша церква атеїстів Сполученого Королівства». 

«Меса», очолювана коміками, містила безліч жартів на адресу представників різних християнських конфесій, наприклад, порівнюючи протестантських місіонерів, які проповідували на вулицях, з поліцейськими патрулями. 

«Духовна» частина вистави полягала в «спільній медитації», коли присутнім запропонували закрити очі і «і подумати». 

Організатори пообіцяли кожен місяць запрошувати на «меси» відомих коміків і театральних діячів. Для чого атеїстам церква, хай навіть для невіруючих, наразі не повідомляється. 


За матеріалами: Седмицы.Ru

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: