ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 14 січня 2013 р.

14.01.2013р. Б. / Ірландія: єпископи на захист ненароджених


"Припускати, що Ірландія є небезпечним місцем для вагітних жінок, тому що законодавство країни не дозволяє аборт, є повним спотворенням істини", – сказав глава комісії у справах шлюбу і сім'ї місцевого єпископату. Єпископ Крістофер Джонс вважає, що це також несправедливо по відношенню до лікарів, медсестер і акушерок в ірландських лікарнях, які "забезпечують майбутнім матерям міжнародні стандарти догляду", повідомляє Радіо Ватикану.
 
У парламенті Ірландії запропоновано внести зміни до законодавства, які дозволяють аборт у випадку, якщо існує загроза для життя матері. Нещодавно призначений Папою новий ординарій єпархії Лімерік висловив надію, що законодавчий орган не прийме неправильні зміни, а буде якнайкраще захищати життя матерів і їхніх майбутніх дітей. У своїй проповіді на Літургії в катедрі єпископ-номінант Брендан Ліхі зазначив, що "бути політиком – це покликання". Він запевнив тих, що працюють над новим законом, у своїй молитві в цей особливо важливий для захисту життя момент.


Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: