ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 11 січня 2013 р.

11.01.2013р. Б. / Французькі єпископи вийдуть на площі заради захисту сім’ї


Єпископи Франції особисто візьмуть участь в демонстрації проти легалізації гомосексуальних союзів і дозволу на усиновлення дітей парами гомосексуальної орієнтації, яка пройде 13 січня у Парижі.
 
«Нас має бути кілька мільйонів готових до бою заради протистояння брехні через мирне свідчення правди», - сказав єпископ Ванс Раймон Сентене, заявляючи про своє рішення брати участь у маніфестації. «Я чекаю вас! Всіх! Тому що кожен з нас, в цей день, має зустріч з історією», - закликав ієрарх французьких католиків. Також єпископ Блуа Маріс де Жерміні підтвердив свій намір взяти участь в акції протесту. «Мова не йде про те, щоб протистояти уряду, але, щоб підтримати цінність сім'ї та шлюбу між чоловіком і жінкою, захищаючи права дітей», - йдеться у зверненні єпископа Гренобля Гі де Керімела. Ієрарх підкреслив, що, «звичайно, люди з гомосексуальною орієнтацією мають право на суспільне визнання, але не для того, щоб завдавати шкоди дітям». «Можливо існує спосіб, щоб поважати і тих і інших, але я не думаю, що легалізація гомосексуальних «шлюбів»» - це вихід», - написав єпископ. 

Церква у Франції активно мобілізувалася напередодні маніфестації: на сайтах майже кожної єпархії з'явилися відповідні повідомлення із закликом до віруючих молитися і взяти участь в протестах. Крім того, в деяких єпархіях, таких як: Нансі і Реймс, відбудуться місцеві демонстраації, в яких візьмуть участь ті, хто не зможе поїхати в Париж. На сайті Паризького єпископату є можливість скачати зразок звернення до депутатів, сенаторів та мерів міст з проханням посприяти скасуванню законопроекту. 

Французькі єпископи, повні рішучості захищати сім'ю, відчувають підтримку Папи, який говорив їм під час візиту «ad limina Аpostolorum» 20 вересня 2012 р., що Церква і суспільство дуже розраховують на шлюб і сім'ю, тому слід всіма силами включитися в цю сферу пастирської діяльності. 

Нагадаємо, у листопаді у Франції відбулась перша хвиля демонстрацій проти легалізації гомосексуальних «шлюбів». Тоді на вулиці вийшло понад 100 тисяч французів, які протестували проти затвердженого 7 листопада Радою міністрів країни законопроекту. 

Нагадаємо про 15 причин, чому суспільство не повинно легалізувати одностатеві «шлюби». 


Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: