ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 30 липня 2014 р.

30.07.2014р. Б. / У Львові св.Юрій допомагає збирати кошти для Українського війська (+ФОТО)

Львів: св.Юрія-змієборць- допомагає збирати кошти для Українського війська Сьогодні, через сто років, ми знову змушені протистояти російській агресії. Для потреб зміцнення нашого війська до Львова повернувся Львівський Лицар.

Цього разу він у вигляді Юрія-змієборця - охоронця міста. Всі бажаючі матимуть змогу забити символічну бляшку-цвяшок в його щит, підтримавши таким чином українську армію. Сума пожертви буде фіксована - 100 грн. Також жертводавці отримують символічний жетон з тризубом в подарунок, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на LIVEJOURNAL.

Першими свої "цвяшки" в щит вбили Тарас Милян з 24 бригади, який пораненим повернувся із зони бойових дій та міський голова. Останній пообіцяв звільнити від сплати комунальних послуг учасників АТО та повідомив, що міська рада виділить 10 мільйонів гривень на потреби війська. Далі бажаючих було не проштовхнутись....

Довідка:
Сто років тому Львів також стояв перед небезпекою російської агресії. У 1916 році для залучення благодійних пожертв на потреби війська у Львові був створений Львівський Лицар: з дерева вирізьбили лицаря і кожен, хто складав пожертву на зміцнення війська, мав право забити в обладунки лицаря металевий цвяшок, у такий спосіб «зміцнивши» дерев’яного лицаря уже металевими латами. 
Львів: св.Юрія-змієборць- допомагає збирати кошти для Українського війська
Львів: св.Юрія-змієборць- допомагає збирати кошти для Українського війська

Немає коментарів: