ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 11 липня 2014 р.

11.07.2014р. Б. / «Допомога Церкві в потребі» зібрала в 2013 році пожертвувань на суму 89,3 млн. євро

cerkva y potrbi.jpgКатолицька міжнародна благодійна організація «Допомога Церкві в потребі» (Kirche in Not) за минулий рік зібрала 89,3 млн. євро в 19 країнах, і це другий рекордний результат з початку її діяльності.

 Підсумок минулого року виявився трохи нижче рекордного 2012року з 90,7 млн. євро, незважаючи на те, що кількість пожертвувань підвищилося. Подібні результати показує також Австрія, де в 2013 році сума пожертв сягнула 2,5 млн. євро і, як повідомляє організація «допомоги священикам на сході» у щойно опублікованому річному звіті за 1947 рік, таким чином, вона тримається рівня того року. 

Герберт Рехбергер, керівник благодійної організації в Австрії, в інтерв'ю газеті Kathpress позначив результат як такий що знаходиться на «стабільно високому рівні». Особливо позитивним фактом є те, що кількість пожертвувань з боку окремих осіб підвищилося з 53,8 млн. євро у 2012 році до 56,8 млн. євро минулого року. 

Підвищення такого роду ні в якому разі не слід вважати само собою зрозумілими, до того ж організація «Допомога Церкві в потребі» має пряму задачу Церкви в порівнянні з іншими благодійними фондами збору пожертвувань. Про це свідчать великі пожертвування, зібрані під час богослужінь, які для багатьох священиків в країнах-одержувачів є важливим джерелом для їх життєзабезпечення,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на KATOLIK

Слідуючи своєму девізу - «Допомога для переслідуваних і тих які перебувають під загрозою християн» -, організація «Допомога Церкві в потребі» спрямовує свою діяльність у ті країни, де католики перебувають у скрутних ситуаціях. У звітному періоді йдеться, насамперед, про «допомогу християнам на Близькому і Середньому Сході, а саме про проекти для підтримки біженців з Сирії в Лівані, де панує громадянська війна.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: