ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 15 липня 2014 р.

15.07.2014р. Б. / МВС України: виявлено могилу двох священиків замучених терористами

МВС України: виявлено могилу двох священиків замучених терористамиМіністерство внутрішніх справ України заявляє, що виявило могилу двох замучених терористами священиків зі Слов'янська Донецької області.

Про це на брифінгу повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Еспресо.TV.

"Міністр доручив мені розповісти, що нами эксгумована могила, в якій поховані два священика з Слов'янська, а також два сина одного з цих двох священиків, яких катували і яких вбили тільки за те, що вони допомагали нашим солдатам і їх годували. 

Вся країна і весь світ дізнається про жахливі звірства, які творили терористи. Ви дізнаєтеся про реальні звірства не з казок або пропаганди, а з конкретними доказами", - сказав Геращенко.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: