ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 1 липня 2014 р.

01.07.2014р. Б. / В Україні засновано орден Героїв Небесної Сотні

Небесна сотня
Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до статті 7 Закону України «Про державні нагороди України» (щодо заснування ордена Героїв Небесної Сотні). Про це йдеться на офіційному сайті Верховної Ради.
 
Рішенням українського парламенту внесено зміни до статті 7 «Ордени України» Закону України «Про державні нагороди України» щодо доповнення переліку орденів України новим орденом Героїв Небесної Сотні. 

Законом визначається, що «орденом Героїв Небесної Сотні відзначатимуться особи за громадянську мужність, патріотизм, відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, активну благодійну, гуманістичну, громадську діяльність в Україні, самовіддане служіння Українському народу, виявлені під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), інших подій, пов'язаних із захистом незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України». 

У законі також передбачено відповідні доручення Кабінету Міністрів України, зокрема щодо забезпечення проведення всеукраїнського конкурсу на кращий ескіз знака ордена Героїв Небесної Сотні, виготовлення атрибутів цієї державної нагороди. 

Втім, законодавці не визначили спеціальним пунктом те, за чиїм поданням мають вручати нову нагороду. 

Раніше депутати Київради доручили КМДА провести громадські слухання щодо присвоєння одній з вулиць назви «Героїв Небесної сотні» (імовірніше це буде вулиця Інститутська). 

За матеріалами: 5.ua 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: