ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 30 липня 2014 р.

30.07.2014р. Б. / Уряд ввів капеланську службу в Збройних силах, Національній гвардії та прикордонній службі

Уряд ввів капеланську службу в Збройних силах, Національній гвардії та прикордонній службіКабінет Міністрів ввів капеланську службу в Збройних силах, Національній гвардії та Державній прикордонній службі. Про це сказано в розпорядженні № 677-р від 2 липня, опублікованому на сайті уряду 29 липня. Згідно з ним, Збройним силам, Нацгвардії і Держприкордонслужбі доручено до 2 серпня розробити і затвердити положення про службу військового духовенства, визначивши, що священнослужителі, які були запропоновані релігійними організаціями та успішно пройшли відбір, працевлаштовуються у відповідні відомства з укладенням трудових договорів.

У місячний термін після затвердження положень про капеланську службу відомствам доручено провести відбір з священнослужителів. Також, Збройним силам, Нацгвардії і Держприкордонслужбі доручено організувати навчання священнослужителів основам військової справи, а також їх військово-гуманітарну та військово-психологічну підготовку.

 Відповідним відомствам доручено щорічно інформувати Кабмін та Міністерство культури про стан служби військового духовенства, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на прес-службу Департаменту Патріаршої Курії у справах душпастирсва силових структур. При цьому Мінкультури доручено сприяти координації взаємодії релігійних організацій з відповідними силовими відомствами в цьому питанні і щокварталу подавати уряду звіт про проведену роботу.

 Міністерству соціальної політики доручено підготувати пропозицію про внесення капеланської служби до Класифікатора професій. Як повідомляв Християнський портал КІРІОС, 2 липня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк наголосив на необхідності запровадження капеланської служби в українських військах.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: