ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 28 липня 2014 р.

28.07.2014р. Б. / Скриньку з пожертвами, для захисників України, невідомі викрали з храму на Львівщині

Скриньку з пожертвами для захисників України не відомі викрали з храму на ЛьвівщиніУ Дрогобичі, в одній з церков міста, вночі, невідомі викрали скриньку з пожертвами для захисників України, а також куртку одного зі священиків.

Про це повідомив кореспондент IA ZIK з посиланням на парохіяна храму. За його словами, через два дні у церкві помітили підозрілого невідомого, який, можливо, дивився, чи знову не з’явилася скринька з грішми. Чоловік, мабуть, відчув, що за ним стежать, і швидко зник з поля зору.

А тим часом дрогобичани продовжують збір коштів, продуктів, ліків тощо для допомоги тим, хто зі зброєю в руках бере участь в антитерористичній операції. Учора, 27 липня, на території монастиря оо.Василіан відбувся благодійний концерт, під час якого збирали кошти для силовиків, які визволяють східні області України від російських терористів і сепаратистів,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на
 ZIK.

Більше ніж годину звучали пісні у виконанні найкращих професійних і аматорських колективів міста. За цей час присутні встигли вщент наповнити купюрами дві скриньки.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: