ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 14 липня 2014 р.

14.07.2014р. Б. / Патріарх Філарет міг очолити УПЦ МП в обмін на підтримку Митного Союзу

Патріарх Філарет міг очолити УПЦ МП в обмін на підтримку Митного СоюзуМинулого року в Москві пройшла неофіційна зустріч. Глава УПЦ КП Філарет міг очолити Українську православну церкву Московського патріархату в обмін на підтримку інтеграції України до Митного союзу.

Як заявив отець, настоятель храму Різдва Христового, Микола Салабай, що коли захворів митрополит "УПЦ" МП Володимир, до Київського патріархату звернулись з Москви. "Це була неофіційна зустріч. З певними пропозиціями щодо подальшої долі української церкви", - сказав він.

Пропозиція надійшла в середині минулого року, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на  ТСН. Через це приїхав керівник організації "Кремлівська стратегія" Вадим Мінгальов. Його пропозиція настоятелю Київського патріархату виглядала як біблейська спокуса.

"Для того, щоб тиснути на мене, пропонувалася зустріч з патріархом Кирилом. На предмет очолення мною Української церкви, тобто і Київського патріархату, і Московського, і Автокефальної, але підпорядкування має бути патріарху Кирилу. Я категорично відповів "Ні"", - заявив патріарх Філарет.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: