ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 16 липня 2014 р.

16.07.2014р. Б. / Встановлено нову максимальну ціну на газ для релігійних організацій

лічильник газ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, встановила граничний (максимальний) рівень ціни на природний газ для релігійних організацій.
 
Тепер релігійні організації платитимуть за природний газ по ціні 2362 грн. за 1000 м. куб, окрім обсягів, що використовуються для провадження виробничо-комерційної діяльності. 

Також цей тариф застосовуватиметься суб'єктами господарювання, які виробляють теплову енергію, зокрема блочних (модульних) котелень, установлених на дахові та прибудованих (з урахуванням обсягу природного газу, що використовується для виробництва та надання релігійним організаціям послуг з опалення і постачання гарячої води, за умови ведення такими суб'єктами окремого приладового та бухгалтерського обліку тепла і гарячої води).

Зазначена ціна не враховує податок на додану вартість, збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності, який справляється у розмірі 2%, тарифів на послуги з транспортування, розподілу і постачання природного газу за регульованим тарифом. 

Нова ціна, затверджена НРКЕ, застосовується з 1 липня 2014 року. 

Нагадаємо, раніше Кабмін встановив ціну на природний газ для потреб релігійних організацій у розмірі 50% від рівня ціни для промислових споживачів, яка існувала до того часу. 

Уряд також встановив, що таке зменшення ціни на газ повинно враховуватися при визначені тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води для потреб релігійних організацій. 

За матеріалами: ІРС

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: