ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 4 липня 2014 р.

04.07.2014р. Б. / Без дій – мрії про гарне майбутнє залишаться лише мріями,- керівник Центру капеланства УГКЦ (+video)

 Без дій – мрії про гарне майбутнє залишаться лише мріями,- керівник Центру капеланства УГКЦКожен громадянин Української держави, тим чи іншим способом, повинен брати участь у відродженні рідної країни.

На сьогодні, є багато благодійників, які за допомогою фінансів підтримують і Збройні Сили України, і різноманітні акції, які спрямовані на побудову свідомого, громадянського суспільства. Однак, вартує виокремити і тих людей, які підтримують оборонців нашої країни присвячують свій час волонтерству.

«Процес, котрий відбувається в країні – впливає на бізнес. Тому бізнесмени розуміють, що їм потрібно рятувати свій бізнес. Вони хочу стабілізувати ситуацію в країні. А це породжує у них патріотичність», – прокоментував керівник Центру військового капеланства УГКЦ о. Степан Сус.

Військовий капелан переконаний: бізнесменам потрібно за допомогою своїх важелів впливу зробити Україну процвітаючою країною.

 Отець Степан Сус закликав усіх громадян України молитися та допомагати українській армії матеріально. Мовляв: «Наші пожертви – це вияв нашої уваги. Навіть невелика фінансова допомога, дасть можливість відродити Збройні Сили України. А вояки, у свою чергу, з нашою підтримкою, подолають зло на Сході країни. Варто пам’ятати – в єдності сила».



Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: