ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 9 липня 2014 р.

09.07.2014р. Б. / Тернопільсько-Зборівська архиєпархія передала бронежилети для військових

13 бронежилетів четвертого рівня захисту передав Тернопільскому батальйону територіальної оборони о. Віталій Козак, декан Тернопільський, 8 липня.

Бронежилети - німецького виробництва, їх придбано на суму понад 60 тисяч гривень, які надійшли від вірних УГКЦ до фонду цільової допомоги військовим, який створений при Тернопільсько-Зборівській архиєпархії. Фонд створений з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка для допомоги українській армії.

Бронежилети прийняв підполковник І. В. Ларін. Військові одразу приміряли їх та подякували Церкві за допомогу.

Цього дня воякам було представлено військового капелана о. Миколу Квича, який відтепер буде займатися духовною опікою військових у Тернополі. Священик раніше служив на парафії УГКЦ у Севастополі, був капеланом військово-морських сил, а після викрадення силовиками Криму виїхав з півострова.

Немає коментарів: