ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 24 липня 2014 р.

24.07.2014р. Б. / Дніпропетровськ: безробітний здійснив підпал хреста на честь пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дніпропетровськ: безробітний здійснив підпал хреста на честь пам'яті Героїв Небесної СотніУ Дніпропетровську безробітний мешканець Донеччини здійснив підпал хреста на честь пам'яті Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Дніпропетровській області.

"23 липня о 9.00 до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від чергового міліціонера Дніпропетровської обласної адміністрації надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік шляхом підпалу пошкодив хрест, який розташований на пр. Кірова, 1", - сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, за вчинення злочину працівниками патрульної служби був затриманий безробітний, 38-річний мешканець Донецької області. Зі слів затриманого, прогулюючись він побачив монумент та вирішив його пошкодити,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на 5канал.

За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Відповідно до санкції вказаної статті зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років", - повідомили у міліції.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: