ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 29 липня 2014 р.

29.07.2014р. Б. / У Києві діють безкоштовні курси з вивчення української мови

українська мова
У Києві з 21-го липня запрацювали безкоштовні експрес-курси із вивчення української мови для переселенців.
 
Займатиметься група переселенців двічі на тиждень протягом одного з половиною місяця для того, щоб адаптуватися в мовному середовищі й уже з вересня продовжити навчання разом з киянами за стандартною програмою, розробленою викладачами курсів. 

Проект «Безкоштовні курси української мови» стартував за ініціативи Всеукраїнського комітету захисту української мови у жовтні 2013 року і реалізовується у 17 містах України: зокрема в Житомирі, Кіровограді, Кременчуці, Калуші, Херсоні, Луганську, Києві, Сумах, Севастополі, Черкасах, Одесі, Дніпропетровську, Миколаєві, Вінниці, Запоріжжі, Харкові та Донецьку. 

На початку липня 2014 року на прохання переселенців з Криму, Донецької та Луганської областей стартував набір на експрес-курси вивчення української мови для того, щоб люди, які тимчасово переселилися до Києва, змогли подолати мовні бар’єри та швидше інтегруватися в життя суспільства. 

За матеріалами: «Українська правда. Життя» 

Джерело:    КРЕДО 

Немає коментарів: