ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 29 липня 2014 р.

29.07.2014р. Б. / У Єпархіальне управління в Горлівці потрапив снаряд російських терористів (ФОТО+video)

 В Єпархіальне управління в Горлівці попав снаряд бойовиківВнаслідок вибуху в Горлівському єпархіальному управлінні загинув чоловік.

Горлівське єпархіальне управління вранці, 28 липня, потрапило під артилерійський обстріл - під час служби на території управління розірвався снаряд. Як повідомляє сайт Горлівської та Слов'янської єпархії, в результаті ніхто з  35 співробітників не постраждав.

"На сусідніх вулицях є жертви. Недалеко від єпархіального управління загинув чоловік - йому відірвало ноги", - зазначили в єпархії. Також були пошкоджені снарядами і осколками сусідні п'ятиповерхові будинки, один з яких загорівся,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на КОРЕСПОДЕНТ.

У самій будівлі єпархіального управління пошкоджені зовнішні сходи і фасад двоповерхового корпусу, в низці приміщень вибито скло у вікнах, зім'ята огорожа газону. Також пошкоджена газова труба, що проходить через територію.



Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: