ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 29 вересня 2014 р.

29.09.2014р. Б. / Озброєні нелюди в Горлівці викрали пастора з молитовного будинку

Озброєні люди в Горлівці викрали пастора з молитовного будинкуВ суботу, 27 вересня, у місті Горлівка Донецької області, що знаходиться під контролем т. зв. "Донецької народної республіки" ("ДНР"), в молитовний будинок громади Адвентистів сьомого дня по вул. Горлівської дивізії, 1, під час богослужіння увірвалися нелюди в камуфляжній формі, озброєні автоматами. Терористи розігнали богослужіння і викрали пастора, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на сайт Адвентистів сьомого дня.

Територія міста контролюється представниками "Донецької народної республіки". Терористи вторглися в дім молитви, перервали богослужіння і змусили віруючих розійтися. Пастору наказали закрити приміщення церкви, примусили його сісти в одну з машин і відвезли в невідомому напрямку.

Нападники мотивували свої дії тим, що, мовляв, «це - "православна земля" і на ній немає місця різним сектам». Коли парафіяни запитали у них, хто вони і на якій підставі це роблять, а також попросили пред'явити документи, озброєні люди в грубій формі відповіли, що «це - не ваша справа».

Нагадаємо: нещодавно таким же чином в м. Антрацит в присутності "православного" священнослужителя МП озброєні люди захопили будинок молитви баптистів, повідомивши про те, що відтепер він буде належати "православній"  громаді.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: