ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 24 вересня 2014 р.

24.09.2014р. Б. / Івано-Франківська Архиєпархія передала чергову допомогу в зону АТО

Наступна допомога військовим була надана Архієпископом та Митрополитом Івано-Франківським Володимиром Війтишином напередодні "Різдва Пресвятої Богородиці", повідомив ієрей Віталій Максимів – помічник економа Архієпархії. Після того, як економ Архієпархії  прот. Михайло Клапків разом з помічниками економічного відділу визначили пріоритетні напрямки спрямування коштів на армію у місяці вересні, допомогу отримали наступні батальйони:

1. Батальйон "Айдар" отримав: медичні пов'язки та еластичні бинти (100 штук), карімати (10 штук), футболки (10 штук), шапки зимові (10 штук), куртки голандські зимові (10 штук), термобілизна (10 штук), термоштани (5 штук), термофліс (10 штук), рукавиці (5 штук).

2. Військовий, що проживає в м. Івано-Франківськ та служить в 51 механізованій бригаді отримав: бронежилет швецького виробництва 5 класу захисту та кевларову італійську каску.

3. Доброволець із "Спеціальної роти міліції", що в Івано-Франківську отримав: бронежилет швецького виробництва 5 класу захисту, кевларову німецьку каску (Шуберт), налокітники та наколінники, тактичні окуляри, рюкзак військовий.

Немає коментарів: