ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

26.09.2014р. Б. / Перший альбом сестри Крістіни вийде на Різдво (+ВІДЕО)


Студія Universal випустила промо ролик до першого альбому сестри Крістіни Скуччи, монахині, яка перемогла на італійському шоу талантів «The Voice Italy».
 
Італійська єпископська газета «Avvenire» повідомляє про реліз відео, яке показує кадри запису альбому с.Крістіни на студії Universal Music. Альбом буде готовий до Різдва.

Сестра Крістіна стала відомою на шоу талантів завдяки пісні Аліши Кіз «No One». Відео її виступу в соцмережі YouTube переглянуло 57 мільйонів разів.  

Монахиня особливо запам’яталася своїм вчинком — проханням помолитися «Отче наш» усією студією під час фіналу. Через кілька хвилин її оголосили переможницею. Вона сказала, що запропонувала помолитися, бо хотіла, щоб «Ісус був тут присутній». 

Незважаючи на тиск та увагу з боку медіа, с.Крістіна неодноразово повторювала, що монаше життя для неї важливіше. Вона поновила свої обітниці, як сестра-урсулинка Святого Сімейства 29 липня 2014 року й планує скласти вічні обіти в 2018 році. 



За матеріалами: CNA 

Джерело:     КРЕДО 

Немає коментарів: