ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 25 вересня 2014 р.

25.09.2014р. Б. / 3-тя парафія на Волині перейшла з УПЦ МП до КП (+ФОТО)

3 парафія на Волині перейшла з УПЦ МП до КП.(ФОТО)Мудрим було рішення настоятеля храму святого князя Володимира села Стрільче отця Андрія Лотоцького, який вирішив не покидати свою паству, пам’ятаючи слова Спасителя: "Пастир Добрий душу свою покладає за овець. Я ж Пастир Добрий; і знаю Моїх, і знають Мене мої" (Ін. 10, 11). Отримавши благословення від митрополита Луцького і Волинського Михаїла, о. Андрій продовжує своє служіння у с. Стрільче, Горохівського деканату УПЦ КП.

19 вересня Горохівський декан прот. Андрій Сидор у співслужінні духовенства району відслужив Божественну літургію у храмі с. Стрільче, привітав отця-настоятеля і парафіян із знаменною подією. Нагадаємо, що за один місяць в одному лише Горохівському районі до лона УПЦ КП уже перейшли три парафії, які до цього часу були підпорядковані Московському Патріархату.

Підкреслимо, що усі коментарі від представників Московського Патріархату щодо насильницького захоплення парафій священиками Київського Патріархату є неправдивими й вигаданими, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф. сайт УПЦ МП. Такі дії духовентсва і парафіян Московського Патріархату є зрозумілими, оскільки ці люди навіть неправдою прагнуть зупинити процес переходу парафій до Київського Патріархату. Усі парафії, які перейшли до лона УПЦ КП, приймали це рішення практично одноголосно, всією громадою села шляхом відкритого голосування.
3 парафія на Волині перейшла з УПЦ МП до КП.(ФОТО)
3 парафія на Волині перейшла з УПЦ МП до КП.(ФОТО)

Джерело:     КІРІОС

Немає коментарів: