ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 15 вересня 2014 р.

15.09.2014р. Б. / 25 тисяч доларів зібрали греко-католики Чикаго для українських військових (ФОТО)

Українська церква у Чикаго зібрала 25 тисяч доларів для військовихНа українському християнському фестивалі у Чикаго - "Юктоберфест" зібрали 25 тисяч доларів для допомоги українським військовим.

Про це оголосили у греко-католицькій церкві св. Йосифа Обручника в Чикаго, яка є організатором цього щорічного фестивалю, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на VIDIA.

“Завдяки щедрості гостей та великій кількості відвідувачів, передаємо пожертву в сумі 25,000.00 доларів на «Фонд Захисту Героїв». Кошти цього фонду підтримують українських військовиків та їх сімей”, – ідеться у повідомленні.

Усі кошти передадуть через пароха Гарнізованого Храму св. Петра і Павла у Львові о. Стефана Суса.

Нагадаємо: волонтери з української діаспори США організовують благодійні онлайн-аукціони для збору коштів на допомогу українській армії та пораненим військовим.

Раніше лікар з Чикаго передала 120 коробок допомоги для українських госпіталів, а віце-міс "Українська Діаспора 2012" продала сукню, в якій здобула перемогу на конкурсі, аби купити за виручені кошти бронежилети для української армії.
Українська церква у Чикаго зібрала 25 тисяч доларів для військових


Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: