ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 9 вересня 2014 р.

09.09.2014р. Б. / На Луганщині терористи разом з православними священиками захопили «молитовний дім»

На Луганщині терористи разом з православними священиками захопили 8 вересня бойовики ЛНР захопили будівлю храму в місті Антрациті (Луганська область). Озброєні люди з двома священиками православної церкви зайшли в молитовний будинок і зажадали всіх звільнити приміщення.

Нагадаємо, в підвальному приміщенні «Дому молитви для всіх народів» було організовано бомбосховище та благодійна кухня. Крім цього в молитовному домі постійно знаходилися люди з обмеженими можливостями,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на INFORMATOR.

Як повідомляв Християнський портал КІРІОС, у липні в Луганську терористи ЛНР закрили римсько-католицьку парафію Святої Діви Марії. В теж час терористи ДНР захопили Храм Покрова Пресвятої Богородиці Української греко-католицької Церкви в Донецьку. Також стало відомо,про те, що 15 серпня приміщення монастиря Усіх святих українського народу Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії (ССНДМ) в Донецьку (вул. Свідерського, 35) захопили сепаратисти.
На Луганщині терористи разом з православними священиками захопили

Немає коментарів: