ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 2 вересня 2014 р.

02.09.2014р. Б. / Учений, нагороджений Ватиканом, зробив прорив у дослідженні стовбурових клітин


Учений нагороджений Ватиканом зробив прорив у дослідженні стовбурових клітинПрофесор Сильвіу Ітеску(Silviu Itescu), виконавчий директор клініки «Mesoblast», в Австралії, тепер освоює технологію терапії, яка передбачає одну ін'єкцію 150 млн дорослих стовбурових клітин в серце замість звичайної операції. 

Ученому було присвоєно нагороду Ватиканом за його роботу в галузі дослідження дорослих стовбурових клітин. Завдяки таким дослідженням стала можливою розробка терапії для лікування застійної серцевої недостатності - основної причини смерті у промислово розвинених країнах.

Вчений в минулому році отримав першу нагороду «Key Award» ради Папи Римського з культури за його винахідливість в галузі клінічної медицини, в області дорослої терапії стовбурових клітин.

Його робота полягає у визначенні широкого спектра методів лікування без руйнування стовбурових клітин та людських ембріонів.

Прорив у лікуванні терапії серцевої недостатності дає нову надію пацієнтам на "термінальній стадії», життєдіяльність яких підтримується зовнішніми пристроями.

Учений нагороджений Ватиканом зробив прорив у дослідженні стовбурових клітин
Зявляється можливість обігу крові по всьому тілу силами організму. Ефективність цього досвіду уже підтвердило 30 хворих.

На думку експертів, якщо й надалі ця технологія розроблятиметься, то уже зможе бути на ринку протягом наступних шести років.

Це означатиме, що пацієнти, які потребували, для того щоб жити, пересадки серця або встановлення механічних насосів, матимуть шанс на нормальне життя, адже дорослі стовбурові клітини будуть регенерувати їх пошкоджену тканину.

Вчені сподіваються, що це додасть років життя пацієнтам, які в іншому випадку могли б очікувати поганих результатів.

Ольга Бойко,  для Християнського порталу КІРІОС, за матеріалами СatholicHerald.

Джерело:     КІРІОС

Немає коментарів: