ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 23 вересня 2014 р.

23.09.2014р. Б. / Аборт - помилка ціною в життя (+ФОТО)

Великі помилки, що гублять маленькі душіАборт — явище не нове. Ще в минулому жінки намагалися позбутися немовлят, вживаючи різні трави, кидаючись зі сходів, роблячи на собі операції, які часто призводили до їхньої власної смерті. 20 століття оголосило новий спосіб аборту — безпечний, доступний, під наглядом професійних лікарів. Відтоді мільйони жінок по всьому світу почали практикувати здійснення цієї процедури. Яким чином вбивство ненароджених дітей популяризувалось і які міфи про нього цьому сприяли? Відповіді на це слід шукати в тих, хто сам колись його пропагував.

На цьому фото — Керол Еверет, яка займалась індустрією абортів в місті Даллас (штат Техас, США) з 1977 по 1983 роки. Будучи директором 4 клінік і власником 2-х із них, вона керувала щоденним процесом здійснення операцій. Керол здійснила свій власний аборт невдозі після того, як він став легальним у США в 1973 році. Як до неї прийшло рішення припинити робити аборти і що приховане за завісою їхнього виконання — дізнаємося з її інтерв'ю.

Що є вирішальним фактором у сфері абортів?

Гроші. Це дуже вигідний спосіб заробляння грошей. (В США медицина дуже дорога в цілому — прим. ред.). Дана галузь є найбільш неконтрольованою з правової точки зору індустрією нашої нації. Більшість клінік є частинами цілої мережі, тому що це настільки прибутково.

Яким чином жінок ошукують?

У кожної жінки два питання: "Це — немовля?” і “Мені буде боляче?” Акушер має відповісти: “НІ.” Він/вона повинні брехати, щоб забезпечити згоду жінки і стягнення клінікою плати. Жінкам казали, що вони мали справу з “продуктом запліднення” та “грудкою тканин”. Їм говорили, що вони відчують лише легку судому, в той час, як насправді аборт є неймовірно болісним.

Яке консультування надавалося в клініці?

Ми ніякого консультування, як такого, не надавали. Ми продавали аборт.

Як ви позбувалися дитини після аборту?

Ми клали їх в подрібнювачі відходів. М'язова будова деяких немовлят 2-го і 3-тього триместру така сильна, що дитина не може буде розірвана на частини, тому її необхідно викидати в смітник.

Аборт вважається “безпечним” процесом. Свідками яких ускладнень стали Ви?

В останні 18 місяців мого перебування в цьому бізнесі, ми здійснювали понад 500 абортів місячно і вбивали чи калічили одну жінку з 500. Зазвичай ускладнення полягали в розривах чи проколюваннях матки. Багато з цих випадків закінчувались гістеректомією (так називається операція для видалення матки — прим. ред.). Лікар може порізати чи пошкодити сечовий тракт, що, як наслідок, потребує хірургічного відновлення. Ускладнення, яке рідко оприлюднюють — це коли лікар проколює матку і тягне кишки через вагіну, що спричиняє колостомію. В деяких випадках вона тимчасова, а декому доводиться жити з колостомою все життя (колостомія — це операція по накладенню колостоми; колостомою є штучний задній прохід, який створюється на передній черевній стінці з метою відведення калу — прим. ред.).

Чому Ви пішли з абортного бізнесу?

Дві речі відіграли роль одночасно. Я пройшла через глибоку релігійну переміну — навернення. В той момент, як в мене з'явились певні сумніви, телецентр Далласу показав викривальну передачу про аборти, які робилися в моїй клініці на жінках, що не були вагітними — все заради грошей! Я нарешті зрозуміла: “Ми не допомагали жінкам — ми знищували їх — і їхніх дітей.” Тоді моє перетворення було повним і я знала, що не тільки повинна припинити займатись абортами, але також допомогти поширювати правду.
Аборт - помилка ціною в життя

Аборт - помилка ціною в життя

Аборт - помилка ціною в життя

Аборт - помилка ціною в життя

Аборт - помилка ціною в життя

Настя Рудська для християнського порталу КІРІОС за матеріалами Pro-Life America.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: