ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 9 вересня 2014 р.

09.09.2014р. Б. / Терористи ЛНР і ДНР пороми прикривають боротьбою за православ'я

Пастор Церкви Добрих Перемін з Маріуполя та директор благодійного фонду «Республіка Пілігрим» Геннадій Мохненко на своїй сторніці в фейс-бук розповів історію свого друга – пастора, ім'я якого з відомих причин не називає.

«Бойовики його заарештували в домі молитви, приїхавши на богослужіння з калашами. Привезли його в підвал і почали сперечатися ... розстріляти чи ні? Однак, спершу вирішили повезти його на суд до місцевого батюшки. Останній провів з пастором (з руками в наручниках і з зав'язаними скотчем очима) "спасенну" бесіду ... Після довгих коливань батюшка все ж милостиво підняв палець вгору, що дозволило пастору вижити. В захоплений ДНРівцями молитовний будинок в Слов'янську теж заходили батюшки, придивлялися до нового помешкання ... Вони це робили в перерві між молитвами за "гради" і освяченням підвалів Гіркіна, в яких катували, розпорювали животи і вбивали людей. Моліться разом з ДНРівцями за їх бісівський експеримент, благословляйте цю "святу" рать... але одне прохання... перейменуйтесь (щоб у людей не було плутанини в голові) в "Протестантів Московського Патріархату" і практикуйте ваш четвертий Рейх (ой вибачте… помилка ... "Четвертий Рим" звичайно)», – пише Геннадій Мохненко.

Разом з тим він висловив свою щиру повагу «справжнім православним людям і священикам, які розуміють всю чортівню, що коється під маскою "московського православ'я" на південному сході країни».

Немає коментарів: