ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 1 листопада 2013 р.

01.10.2013р. Б. / Американці витратять на Гелловін 7 мільярдів


Гелловін
За даними американської федерації роздрібної торгівлі, цього року американці витратять на підготовку до безумства Гелловіну близько 7 млрд. доларів.
 
За даними опитування, яке федерація здійснила напередодні "свята", цього року через холодну погоду кількість американців, які "святкуватимуть" Гелловін, сягне 158 млн., на відміну від минулорічних 170 млн осіб. 

У середньому, кожен американець витратить $75,03 на декор, костюми, цукерки та розваги.
Загалом, за даними федерації, з 2005 року витрати на Гелловін зросли на 54,7%. 

43,6% американців планують придбати страшні костюми і витратять на це близько $1,04 млрд. Близько половини з цієї суми витратять на дитячі костюми. Ще $330 млн. коштуватимуть тематичні костюми для домашніх тварин. 

Гелловін стало другим "святом" після Різдва за прибутковістю для продавців прикрас, елементів декору та костюмів. 

На "святкові" солодощі американці витратять $2,08 млрд. і ще 360 млн. – на "святкові" листівки. 

$1,96 млрд. отримають продавці скелетів, штучного павутиння та інших похмурих аксесуарів "свята". 

Найбільш популярним заняттям на Гелловін стало роздавання цукерок – цим займатимуться 72% американців. Ще 44,2% вирізатимуть гарбузи, 20,3% планують відвідати будинки з привидами і 47,5% прикрашатимуть свої будинки та подвір'я. Третина з опитуваних влаштують або відвідають вечірки. 

Нагадаємо, у Римі замість Гелловіну святкуватимуть Ніч Усіх Святих. Раніше повідомлялося, що Сицилійський Францисканський Рух напередодні свята Всіх Святих виступив із гаслом до католиків:«Використовуйте голову, а не гарбуз!». 

За матеріалами: Іpress.ua 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: