ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 9 листопада 2013 р.

09.10.2013р. Б. / ВООЗ прагне розтлівати дітей?

ВООЗ
Організації захисту прав людини застерігають від примусової сексуалізації дітей, пропагованої Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Цю загрозу розглядає італійська фундація «Novae Terrae».
 
Вона дослідила вказівки, що містяться у документі «Стандарти сексуального виховання у Європі», призначеному для європейських міністерств здоров’я та освіти. Виявилося, що під виглядом освіти радиться піддавати дітей ідеологічній пропаганді, причому вже у дошкільному віці. У кінцевому підсумку це провадить до завчасного і надмірного сексуального збудження, яке потім треба буде контролювати за допомогою ліків. 

«Найбільше нас обурило те, що цей документ натхнений ідеями гендеру і так званими «Принципами йога-карти», — сказав Лука Волонте, директор фундації «Novae Terrae». — Це фактично основа цього документу, який у подробицях розписує, яким саме чином сексуальне виховання має допасовуватися до самоуправних уявлень щодо сексуальної рівноваги. Ці стандарти дуже нас непокоять, бо ж провадять до надмірного сексуального розбудження дитини, тобто вчать дітей, як зловживати своєю статевістю від наймолодших років, уже в першій віковій фазі, від немовляти до четвертого року життя. Наслідок впровадження дітей цього віку у статеве життя ми вже бачимо, наприклад, у Голландії, де батьки, аби дати собі раду з проблемами, які їм створює школа, піддають дітей гормональній терапії, аби заблокувати сексуальність дитини фармакологічними засобами».
 
За матеріалами: Gość Niedzielny

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: