ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 28 листопада 2013 р.

28.11.2013р. Б. / За підписання асоціації України з ЄС сьогодні відбудеться молитва у Вільнюсі


За підписання асоціації України з ЄС сьогодні відбудеться  молитва у ВільнюсіУ Вільнюсі сьогодні пройде хода, під час якої молитимуться за Україну.

Як повідомляє агентство Elta, ініціатором виступив Вільнюський монастир Василіанського ордену святого Йосафата.

Учасники ходи хочуть підтримати прагнення України до європейських цінностей ,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ТСН.

 Як очікується, участь у молитві візьмуть від 100 до 500 осіб. Процесія завершиться на Кафедральній площі литовської столиці.

Як повідомлялося раніше, студенти світових університетів випустили заяву з підтримкою проєвропейського протестного руху в Україні. Під зверненням підписалися студенти Гарварду, Оксфорду, Колумбійського університету, Райерсон університету, Єльського університету тощо. Також свою підтримку висловили Союз українських студентів Німеччини і Товариство української молоді в Австрії.
 
Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: