ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 11 листопада 2013 р.

11.11.2013р. Б. / Ірландські єпископи до кінця боротимуться проти легалізації одностатевих союзів

ACCORD-with-Emily-OReilly
«Дебати, що розгорнулися на референдумі, проголошеному урядом, стосуються не урівнювання чи штучного розділення між релігійним та світським розумінням шлюбу», а радше розуміння «істинної природи самого шлюбу та важливості ролі, якою суспільство наділяє батьків і матерів у піклуванні про дітей».
 
Про це заявив Деніс Налті, єпископ Кілдара і Лейліна, член виконавчого комітету служби «Акорд» із захисту католицького шлюбу. Ірландський єпископ виступив із цією заявою. Коментуючи скликання референдуму про одностатеві союзи, запланованого на 2015 рік. 

«Разом з усіма, — підкреслив єпископ Налті, — Католицька Церква стверджуватиме, що відмінності між чоловіком і жінкою — основоположні, а діти мають природне право на матір і батька», і там, де це можливо, саме така сім’я стає ідеальним середовищем для дітей. 

Подружня любов, сказав далі ірландський єпископ, «це унікальна форма любові між чоловіком та жінкою, яка благотворно впливає на все суспільство». Церква, як і інші компоненти суспільства, також і ті, що не відносяться ні до якого релігійного світогляду, вважає сім’ю, базовану на шлюбі чоловіка й жінки, «найважливішою інституцією будь-якого суспільства». Модифікація природи шлюбу загрожує самим підставам суспільства. Тому, каже єпископ Деніс Налті, Церква повною мірою візьме участь у демократичних дебатах у переддень референдуму, знову і знову стверджуючи, що шлюб чоловіки і жінки це єдині стосунки, в яким можливі народження та виховання дітей.
 
За матеріалами: Радио Ватикана

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: