ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

29.11.2013р. Б. / Постане фільм про Толкіна

Толкиен
Хоча Джон Роналд Руел Толкін є чи не найбільш популярним письменником усіх часів, а його повісті дочекалися фантастичних екранізацій, та сам автор «Гобіта» і «Володаря перснів» все ще не має фільмобіографії, на яку заслуговує.
 
Однак незабаром усе зміниться. Про початок роботи над ігровим фільмом про Толкіна інформує «Толкінівський інформаційний сервіс Еленділіон», посилаючись на британську «The Independent». 

Сценарій має охопити час студій Толкіна у коледжі Пемброк в Оксфорді, а також роки І Світової війни. Автор сценарію — ірландський режисер і письменник Девід Глісон. Він збирається показати, як в уяві Професора зродилася й розвивалася ідея Середзем’я — світу, в якому точиться історія «Гобіта» і «Володаря перснів». 

Як пише «The Holywood Reporter», продюсерство взяли на свої плечі «Fox Searchlight» і «Chernin Entertainment», а робоча назва фільму звучить просто: «Толкін». Хоч робота над сценарієм вже рушила, та майбутнє проекту значною мірою залежить від того, яке становище щодо готового сценарію займе «Tolkien Estate», спадкоємець авторських прав на доробок письменника. 

Ще не відомо, хто зіграє роль головного героя.
 
За матеріалами: Gość Niedzielny 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: