ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 6 листопада 2013 р.

06.10.2013р. Б. / Усі хочуть знати, «Як подолати сатану» (video)

екзорцизм
Зацікавлення фільмом «Як подолати сатану» переросло всі очікування організаторів. Цей документальний фільм, що розповідає про служіння екзорцистів був знятий в Італії влітку 2013 року.
 
Автор фільму Міхал Кондрат — багаторічний асистент екзорциста, випускник післядипломних курсів Духовного керівництва на Богословському факультеті Університету Кардинала Стефана Вишинського. Його часто запрошують до телевізійних чи радіопередач як коментатора питань пов’язаних з духовністю та справами Церкви. 

Темою фільму виступає духовна боротьба, а точніше боротьба з сатаною. Автор фільму скрупульозно провадить глядача цією проблемою, пояснюючи різні її аспекти та даючи вказівки, що спираються на вченнях Отців Церкви. Відвідує найвідоміших екзорцистів на світі, а також інших експертів в питаннях духовної боротьби та служіння звільнення. Від них можна дізнатись, які засоби Церква рекомендує для боротьби зі злим духом.
«Я дуже тішуся, що з’явився цей фільм і, що є людина, яка не боїться цієї теми. Це фільм, який, на мою думку, мали б показувати у всіх школах на уроках релігії в цілому світі», — говорить після прем’єри фільму «Як подолати сатану» відомий актор Радослав Пазура. 

Прем’єра фільму Міхала Кондрата відбулася на варшавському Жолібожу 31 жовтня. Квитки були розпродані ще за кілька днів перед прем’єрою – всі 500 місць в найбільшому залі Кіно Вісла були зайняті. Така сама кількість людей відійшла від каси з інформацією про відсутність білетів, крім того в день прем’єри працівники кіно прийняли понад 200 телефонних дзвінків з питанням про додатковий показ фільму. 

«Думаю, що щирість цього документального фільму є його найбільшою силою. Міхал розказав в ньому, між іншим, про правду свого серця і це дуже цінне і саме за це його шаную», – говорить журналіст Пшемислав Бабяж. 

Фільм викликав багато емоцій. Глядачі розчулені сюжетом фільму. «Обіцяємо, що ще раз прийдемо подивитись цей фільм, але вже разом з дітьми…», — говорить Павел Понциліуш.
Як подолати сатану
У фільмі знімались:

О. Габрієль Аморт – ватиканський екзорцист, засновник Міжнародної Спілки Екзорцистів, який на сьогодні є головою цього товариства.

О. Ципріян де Мео – презес товариства МСЕ і найдовше практикуючий екзорцист на світі, якому вділяв вказівок сам о. Піо.

О. Альваро Барделлі – екзорцист, настоятель катедри в Арецо.

Ангела Мусолессі – мирянка, співпрацівниця о. Габрієля Аморта, терціярка Францисканського Ордену Світських.

Аня Голендзіновська – топ-модель, що навернулась.

Франческа -  особа, яку мучив демон.



За матеріалами: Католицький Медіа-Центр

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: