ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 27 листопада 2013 р.

26.11.2013р. Б. / Каменем у дитину, або «ліві» у дії

діти за життя
У чотирирічну дівчинку влучив камінь, коли вона разом із батьками брала участь у мирній маніфестації на вулицях французького міста Нансі.
 
Під час однієї з маніфестацій, організованих захисниками життя та сім’ями з «SOS Tout-Petits», «лівацькі» бойовики напали на учасників, що молилися. 

Це зіткнення сталося 16 листопада ц. р. Близько сотні екстремістів з організації «La Horde», підносячи революційні гасла, закликали «втихомирити католицьких фундаменталістів», які молилися на Розарії. Понад головами поліцейських, що вишикувалися в охоронний кордон, вони стали кидати у пролайферів каменями та іншими предметами. 

Дівчинка, яка молилася разом зі своїми батьками і трьома братами, отримала удар каменем у скроню. Закривавлене і заплакане дитя ховалося під плащем мами. Батько сім’ї відмовився від особистого ескорту поліції, оскільки, як він підкреслив, до поліції довіри не має. З тієї само причини сім’я не подала скаргу у відділок. 

З нагоди 27-ї річниці виникнення руху «SOS Tout-Petits» у минулі вихідні в усій Франції було організовано 30 таких демонстрацій. 

У Парижі не було дозволено провести пікет охоронців життя перед одним зі шпиталів, де здійснюється більшість абортів у французькій столиці.
 
За матеріалами: Gość Niedzielny

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: