ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 10 листопада 2013 р.

10.11.2013р. Б. / Маркетинг Євангелії і нові технології

«Маркетинг Євангелії» і нові технології на служінні Церкві – це лише деякі теми, які піднімуть єпископи Європи, які у своїх єпископатах відповідають за медіа. Дискутуватимуть вони 8-10 листопада у Барселоні.

Зустріч, організована Комісією у справах медіа Ради єпископських конференцій Європи (CCEE), проходитиме під гаслом: «Євангелізувати душу Європи. Вклад соціальної комунікації». 50 років після публікації ІІ Ватиканського собору про засоби масової інформації «Inter mirifica», єпископи зупиняться на темі «виклики і наявні знаряддя для проголошення Євангелії в актуальному європейському контексті, яки не перестає еволюціонувати».

Учасники зустрічі обговорять виклики, що стоять перед емісійною діяльністю Церкви в Європі, а також спосіб комунікації Папи Франциска і використання нових технологій Апостольським Престолом. Будуть представлені добрі приклади користування новими технологіями у Церкві. Одна з тем конференції звучить: «”Маркетинг Євангелії” – комерційної комунікації на служінні проголошення Євангелії».

На батьківщині Антоніо Гауді європейські єпископи зможуть переконатися, що «архітектура може стати знаряддям комунікації і нової євангелізації». На завершення зустрічі відбудеться Свята Меса у базиліці Sagrada Familia (Святого Сімейства).

Голова комітету у справах ЗМІ CCEE єпископ Хосе Ігнаціо Манілла підкреслює, що «з розвитком соціальних комунікацій на європейському континенті, який є докорінно християнським, зауважуємо тенденцію діяти так, наче Бога не існує». У цьому контексті Церква має обов’язок євангелізувати душу нашого континенту, який зараз як ніколи раніше потребує правди Євангелії, - каже ординарій Сан-Себастіан.

У Барселоні серед інших буде присутній місцевий архієпископ кардинал Льюїс Мартінес Сістак, голова Папської ради у справах засобів масової комунікації архієпископ Клаудіо Марія Челлі і Людовін де ля Рошер президент «Manif pour Tous» (Всезагальна маніфестація), котра організувала у Франції великі маніфестації проти зрівняння у правах гомосексуальних зв’язків з подружжям.

Джерела: www.catholic-media.org

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: