ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 22 вересня 2015 р.

22.09.2015р. Б. / Мощі Блаженної Марти Вєцької у Полтаві (+VIDEO)

Всеукраїнське паломництво мощей Блаженної Марти Вєцької розпочалося у травні з міста Снятин Івано-Франківської області. Саме там похована свята, яка присвятила своє життя піклуванню хворих та знедоленим, як сестра Згромадження Дочок Милосердя. Священнослужителі розповідають, - смерть Святої вважається героїчною пожертвою з любові до ближнього. 

Організували паломництво представники Згромадження Отців Місіонерів Святого Вікентія де Поля. Спочатку реліквії відвезли на передову РУВ, - говорять священнослужителі, у ті міста і населені пункти, де проходили тоді військові дії. А саме, Слов'янськ, Краматорськ, Маріуполь та інші.

Отець Сергій Павліш, священник Згромадження Отців Місіонерів Св. Вікентія де Поля:
«Кожен підтримує людей, чим може. Хтось фізично, матеріально, ми - духовно. Пам'ятаємо, що людина є тіло і душа. Тіло потребує підтримки, допомоги, а душа також. Першочерговим пунктом був фронт Російсько-Української Війни (РУВ)».

А 17 вересня мощі Святої привезли до Полтави у каплицю Святого Архістратига Михаїла. Вклоняючись реліквії варто просити у неї заступництва перед Богом та здоров'я. Але, - наголошують священнослужителі, головне вірити, що Свята допоможе.

Отець Максим Кролевський, священник УКГЦ парафія Пресвятої Трійці:
«Дивлячись, яку ми маємо віру, яке маєм бажання, яку ми маємо молитву і наскільки ми віримо в те, що дійсно ті мощі можуть реалізувати певне чудо в нашому житті, дуже багато залежить».

Отець Сергій Павліш, священник Згромадження Отців Місіонерів Св. Вікентія де Поля:
«Ми віримо, що святі і блаженні вже тішаться тою єдністю з Богом. Вони є нашими посередниками, які також разом з нами своїми молитвами доносять до Христа наші прохання і потреби».

Вклонилася мощам Блаженної Марти Вєцької і студентка Богдана Павлишин. Дівчина постійно ходить до церкви, бо, - говорить, Святі охороняють кожного із нас від гріхів.

Богдана Павлишин, студентка: «Без Бога ми ніхто і це треба зрозуміти кожній людині, та коли є якась можливість, мощі, будь-що що мене підтримує в моєму дусі, в моєму Христі, я стараюся іти, молитися, поклонятися, бо це того варте».

Звертаючись до реліквій, люди просили миру в Україні.



Немає коментарів: