ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

11.09.2015р. Б. / У кінотеатрі “Україна” покажуть документальний фільм “Капелани”

21 вересня о 19:00 в кінотеатрі “Україна” (Синя зала, вул. Городецького, 5) відбудеться прем’єрний показ документального фільму “Капелани”.

Стрічка “Капелани” – спроба побачити війну в Україні очима священиків. Це чотири історії про тих, хто бореться за людські душі на передовій. У кожного з героїв своя дорога на схід.

Страчка розповідає про наймасштабніше у світі військове паломництво і участь у ньому українських воїнів. Тисячі солдатів з часів Другої світової війни з’їжджаються до французького міста Люрд, щоб разом помолитися за загиблих побратимів та перепросити одне одного за біль та кривди, завдані протягом військових конфліктів. У Люрді серед розмаїття культур, мов та одностроїв народжується розуміння – у війні не може бути переможців.

Робота над фільмом тривала протягом 9 місяців. Географія зйомок – від Закарпаття до Донбасу, а також країни Європи.

У презентації фільму візьме участь Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук), Віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань, Міністр культури Вячеслав Кириленко, голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко. Прем’єру відвідають представники духовенства, відомі громадські та культурні діячі.

Під час прем’єри можна буде поспілкуваися з героями фільму – військовими капеланами, що несуть службу на передовій РУВ. Серед них – о. Любомир Яворський, о. Андрій Зелінський, о. Ігор Федоришин, о. Іван Ісаєвич.

Вхід за запрошеннями

Організаційний контакт:
Анна Остапенко,
лінійний продюсер
+38 067 915 13 54
+38 095 603 67 55
annaost0@gmail.com

Немає коментарів: