ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 9 вересня 2015 р.

09.09.2015р. Б. / Війна на двох фронтах: чому частина українського шоу-бізнесу різко почала підтримувати російську політику

За останні декілька днів зірки українського шоу-бізнесу пересварилися через різні погляди щодо війни на Донбасі. Деякі з них навіть переїхали жити і працювати до країни-агресора. Так Росія веде інформаційну війну, намагаючись знищити українську культуру, яка для неї є основною загрозою. В час відносного затишшя у зоні АТО війна активно ведеться в культурному просторі. Таку думку висловив «Погляду» письменник Віталій Капранов.

Він зазначив, якщо не виходить агресії військової, а зараз вона призупинилася, значить війна продовжується на іншому фронті.

«В нас іде гібридна війна, хоч всі війни гібридні, але у нас особливо. Тому що вже давно, багато років вона триває в інформаційному середовищі. Іде війна з українською культурою, а значить повинні бути «стрибки», як і в часи УПА. Всі ці люди або задурені, або напівсвідомі, або свідомі «стрибки». Нічого нового насправді не відбувається», - сказав Віталій Капранов.

За його словами, Путін не отримав і десятої частини з того, що хотів тільки завдяки українському народові та українській культурі.

«Як би там нас не пресували, війну виграє український народ і українська культура. Сьогодні вони (російська влада) це зрозуміли і починають новий тур «висучування» українських митців, а це зробити дуже просто, бо вони бідні. Не всі такі герої, як Панас Мирний, який в підпіллі писав. Сьогодні кожен хоче бути Іриною Білик, а за це треба платити. Це продовження війни тільки іншими засобами», - підсумував Віталій Капранов.

Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів: