ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 3 вересня 2015 р.

03.09.2015р. Б. / Патріарх Кіріл: українці й московити – "один народ"

Освячуючи пам’ятник св. Володимиру Великому в Смоленську, патріарх Московський розповів про своє надзвичайне відкриття: виявляється в українців, білорусів й московитів спільний генетичний код і ті ж самі цінності:

«Ми вірим, ми молимося, ми виховуємо дітей і молодь, ми запрошуємо всіх, кому небайдужа доля Русі – і росіян, і білорусів, і українців – усвідомити, що ми – одна сім’я, що в нас спільний генетичний код, що в нас ті ж самі цінності. Ми мусимо виключити з свого життя громадянську війну і не допускати кровопролиття».

Цікаво, що щойно тепер, патріарх Кіріл пояснив, що під терміном «громадянська війна» він розуміє будь-яку війну між українцями і московитами. Тобто, для Кіріла українці, білоруси і московити – один народ.

Джерело:   Воїни Христа Царя

1 коментар:

Unknown сказав...

Це ж треба, щоб отак просто: ВИГАДАТИ БРЕХНЮ - ПОВІРИТИ В БРЕХНЮ - НАВ'ЯЗУВАТИ СВОЮ БРЕХНЮ УКРАЇНЦЯМ І БІЛОРУСАМ?!

сл.Б. Леонід.